6 de jul. 2018

JO?...Cristianòfob!


Soc profundament cristianòfob, o millor dit catolicòfob, perquè la organització dominadora catòlica és la que a intentat (i a voltes a aconseguit) esguerrar-nos la vida, la meva i la dels meus familiars, els meus amics, el meus veïns…
L’església catòlica (i no parlem de tots els seus crims abans del 36 i a tota la postguerra, sinó del més recent, del que jo he viscut...) ha contribuït substancialment a la dissort i a la misèria sexual, misèria de relacions, misèria social... en la que vivim i viurem.


-Aquesta institució va obligar a batejar-me. Durant tota la escolaritat em va adoctrinar, desprès ha fet el possible per continuar mantenint l’adoctrinament i hores d’ara manté la seva capacitat intacte a molts lloc i una mica disminuïda a d’altres, però la manté.
-Els capellans (i l’església) ens van (i encara ho fan) culpabilitzar per els nostres desitjos sexuals, per les nostres opcions i les nostres necessitats. Arribant, quan van poder, a criminalitzar-les, amb resultat de presó, psiquiàtric, lobotomia... i mort o desaparició extrajudicial.
-Hores d’ara mantenen blanquejades i relativament suavitzades (fan pink wassing horrible paraula) les mateixes culpabilitzacions a Europa i, allà on poden, s’oposen feroçment a les “normalitzacions” del sistema (normalitzacions que estan dins del sistema), com els matrimonis entre persones del mateix “sexe-judicial-civil” i a la possibilitat que aquestes parelles puguin adoptar criatures.
-L’actuació de l’església catòlica respecte a persones fora de la norma sex/genèrica ha estat de persecució, fins que l’entorn no els ha obligat a dissimular “farisaicament”.
-S’han oposat des de sempre al mínim de drets per les dones, sobretot el dret lligats a la lliure generació. S’han oposat també al us, a la informació de tots els anticonceptius.
-La seva obsessió contra l’anticoncepció els ha portat a desenvolupar potents campanyes contra la prevenció de la SIDA (campanya contra l’ús del condó) que segur que han generat contagis, malaltia i mort.
-Que també s’han oposat a tota iniciativa, fins i tot les mes moderades, d’igualació laboral, social, afectiva de les dones.
-Pretenen obligar a les dones a tirar endavant embarassos no desitjats, especialment als països explotats (el que en diuen tercer mon, com si hagués més d’un) que és on es senten més forts.
-L’església catòlica a combatut amb totes les seves forces les “amenaces” sobre el seu monopoli de la família, s’ha oposat el matrimoni civil, a les unions de fet i al divorci, malgrat que totes aquestes figures certifiquen la intervenció de l’estat, de l’església o de la societat sobre les relacions humanes impedint que siguin lliures.
-Que l’església, fora del marc europeu/occidental, manté la major part d’aquestes posicions dominadores que, hipòcritament, abandona on donen mala premsa (Europa i occident). Matxuquen a l’Africa, bona part d’Àsia, Amèrica del Sud... i allà on, dins del mon capitalista hegemònic, tenen força suficient per imposar-se.
-Lidera una vigorosa oposició contra drets individuals lligats a la fi de la vida, s’oposen a l’ajut a morir dignament, a les sedacions terminals i son els abanderats de l’acarnissament “terapèutic”.
-L’església catòlica és un cova sinistra d’opressió social, de col·laboració amb el capitalisme i amb el patriarcat, d’abusos sexual i físics, d’espoli econòmic...
I moltes coses més!!.
-I moltes coses més...

Soc catolicòfob!!

Accepto que cadascun tingui els misticismes, les transcendències, les creences i les “supersticions” que desitgi, però les estructures de dominació, ja siguin esglésies centralitzades (com la catòlica) o no tan centralitzades, son repugnants i nocivitat pura.
Son instrument de dissort, de dolor, de destrucció, de mort, d’anihilació de les persones, son institucions a combatre i a destruir, mentre existeixin no existirà la llibertat plena.
Darrerament sembla estar de moda aliar-se (al menys a nivell de discurs) amb els capellans de les religions “nouvingudes”. Cosa que és aliar-se amb els opressors d’aquests “nouvinguts”, com si les cultures es reduïssin a la religió, com si no existís la seva música, cuina, llengua, literatura, i perquè no, una tradició seva d’anticlericalisme... Tot plegat paternalisme i supremacisme cultural occidental que prefereix que els llops religiosos guardin la ramada.
PER AIXO MATEIX A MÉS DE SER CRISTIANÒFOB I CATOLICÒFOB, SOC TAMBÉ ISLAMÒFOB, IDUISTMÒFOB...etc... I FÒBIC DE TOTES LES INSTITUCIONS RELIGIOSES.
PAU ALS HOMES GUERRA A LES INSTITUCIONS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada